top of page
fit-boutique-blaricum-cool-2023 1_edited

LESSEN

CLASSES

Liever in groepsverband aan je doelen werken? Ontdek de verschillende lesconcepten en kies degene die het best bij jou past!

fit-boutique-blaricum-cool-2023 3.jpg

HIIT

Bereid je voor op de ultieme fitnessuitdaging met onze High-Intensity Interval Training (HIIT). Verwacht niet alleen calorieën te verbranden, maar je stapt ook in de wereld van ongekende conditietoename en spierversterking. Elke zwetende sessie is een kans om jezelf te overtreffen, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je spieren tot nieuwe hoogten te stuwen. HIIT gaat verder dan de standaard workout; het is een krachtige reis naar een sterker, fitter en energieker jij

KICKBOKSEN

Stap de ring in en ontdek de kracht van kickboksen bij Blaricum's Fit Boutique. Hier gaat het niet alleen om het beheersen van technieken; het is een complete workout waarin zowel de bokszak als jouw persoonlijke techniek een rol spelen. Voel de adrenaline stijgen terwijl je niet alleen calorieën verbrandt, maar ook je conditie naar nieuw level brengt

fit-boutique-blaricum-2024-jan 14.jpg
IMG_2576.heic

YOGA

Betreed de serene wereld van yoga en ontdek de vele voordelen voor lichaam en geest. In elke yogales begeleiden we je naar een staat van innerlijke harmonie en fysiek welzijn. Ervaar verbeterde flexibiliteit, versterkte spieren en een diepe ademhaling die rust en balans brengt. Yoga gaat verder dan fysieke oefeningen; het is een reis naar zelfontdekking en welzijn.

PILATES

Ontdek de subtiele kunst van Pilates. Hier wordt elke sessie een verfijnde dans van kracht en flexibiliteit.

 

Pilates focust op het versterken van je kernspieren, het verbeteren van je houding en het vergroten van je flexibiliteit. Elke zorgvuldig geleide oefening brengt balans en stabiliteit naar voren, terwijl je werkt aan een lichaam dat zowel gracieus als sterk is.

fit-boutique-blaricum-2024-jan 18.jpg

ROOSTER

ONTDEK OOK

fit-boutique-blaricum-cool-2023 31.jpg
fit-boutique-blaricum-cool-2023 16.jpg

OPEN GYM

This is a paragraph area where you can add your own text. Just click “Edit Text” or double click here to add your own content and make changes to the font. It's a great place to tell a story about your business and let users know more about you.

PERSONAL TRAINING

Wij geloven in een sterk lichaam als basis voor geluk. Onze aanpak combineert versterking, voeding en mentale veerkracht. Sporters van elk niveau zijn welkom voor serieuze doelen. Geen quick fixes; wij bieden een veilig systeem voor een gezond lichaam. Ontdek jouw reis naar doelen tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Neem de eerste stap naar een sterker, fitter, en gelukkiger leven; vraag meer informatie aan en ontdek de transformatie die mogelijk is.

bottom of page